דף הבית » בלוג » הקמת אתרים » בניית חנות אינטרנטית – הסוד ליצירת קטגוריות חכמות בחנות האינטרנטית שלך
בניית חנות אינטרנטית – הסוד ליצירת קטגוריות חכמות בחנות האינטרנטית שלך
כך טיפול נכון בקטגוריות באתר שלכם בעת בניית חנות אינטרנטית עוזר להגדיל חשיפה ולהגביר מכירות
בניית חנות אינטרנטית היא צעד גדול שלכם לקראת הגדלת החברה שלכם. בין אם יש לכם חנות פיזית או שאין, ברגע שאתם בוחרים בצעד של בניית חנות וירטואלית אתם פותחים ערוץ נוסף לקהל לרכוש מכם מוצרים או שירותים.
בניית אתרים ושיווק באינטרנט כרוכים אחד בשני ולכן יש לנו כמה טיפים ועצות טובים ליישום בקטגוריות המוצרים, שיעזרו לכם להגדיל את תנועת הגולשים לאתר שלכם. טיפים שמומלץ ליישם כבר בזמן בניית חנות אינטרנטית.
צעד חשוב (ומהנה) במהלך בניית חנות באינטרנט – הפקת קטלוג
אם אתם רגע לפני בניית חנות באינטרנט או נמצאים כבר במהלך בניית חנות אינטרנטית, זאת אומרת שעוד מעט תהיה לכם חנות דיגיטלית שתציעו בה מוצרים למכירה.
כדי לרכוש, הקהל צריך להכיר את המוצרים שיש לכם להציע, וזה אומר שיש לדאוג לתצוגה שלהם בחנות שבאתר. התצוגה נעשית באמצעות קטלוג שמציג לראווה את המוצרים.
לא משנה איזו חנות יש לכם, או באיזו פלטפורמה בחרתם לשם בניית חנות באינטרנט, אחד הדברים החשובים ביותר בדרך להצלחה הוא קטלוג נכון של המוצרים שלכם ויצירת עמודי קטגוריה טובים.
הקטלוג לא נבנה סתם כך על אוטומט. לא מעלים בו מוצרים עם שם, תמונה ומחיר, ולוחצים אנטר. צריך להפעיל חשיבה בנושא. נדרש תכנון כיצד להציג את המוצרים באתר כדי שיהיה לקהל קל ונוח לאתֵר אותם.
תארו לעצמכם שאתם מגיעים לסופר, ובטעות במדף מוצרי החלב אתם פוגשים שמפו ובמדף השמפו אתם פוגשים ממתקים. מוזר ומבלבל, לא ככה?
או תתארו לעצמכם שאתם מגיעים לסופר ולא מוצאים את מחלקת מוצרי הניקיון, או מחפשים בנרות היכן אפשר למצוא פסטות.
כמו שבסופרמרקט פיזי משתדלים לסדר את המוצרים במחלקות בסדר הגיוני, כשמוצרים דומים ממוקמים באותו המתחם, ולצד כל אלה יד שילוט מתאים שמכוון למחלקות השונות, כך גם חנות וירטואלית צריכה להיראות. יש לתכנן הכול בזמן בניית חנות באינטרנט.
נכון שבחנות אינטרנטית אין מדפים, ואנשים לא מסתובבים בה עם עגלה ומסיירים בין המחלקות השונות, אבל החיפוש של הלקוחות שקונים בחנות שלכם צריך להיות קליל ונעים.
בשורה תחתונה, הקהל שלכם בחר לרכוש דרך המחשב הביתי. הוא בחר שלא לקחת את הרכב, לנסוע, לחפש חניה, להסתובב לצד עוד רוכשים, ולחכות בקופות. הקהל בחר לשבת בנחת בבית, וכך גם צריכה להיראות חווית הקניה שלו. חווית הקניה של הלקוחות שלכם שיושבים בבית מול המסך כדי לרכוש בחנות שלכם באינטרנט צריכה להיות קלה ונוחה במיוחד.
לכן בניית חנות אינטרנטית דורשת בניה של קטלוג מוצרים שיהיה נוח ונגיש וישרת את חויית הקניה המהנה. ככל שהחוויה טובה יותר כך הלקוח ירצה לשהות יותר בחנות, לרכוש עוד, ואף לחזור לחנות שלכם.
תכננו היטב את הקטלוג שלכם כך שישרת את הלקוחות שלכם, וכתוצאה מכך ישרת אתכם. יש הרבה צעדים שניתן לעשות כדי לבנות קטלוג כזה. למשל, קטגוריות נכונות בחנות הן כלי חשוב ביותר שמשפר משמעותית המרה.
יש עוד הרבה דרכים ליצירת קטלוג קל ונוח לתפעול בתהליך בניית חנות באינטרנט. רגע לפני שנעמיק בנושא ונלמד על השיטות והטריקים לבניית קטלוג כזה, יש עוד משהו שקשור ליצירת קטלוג.
כבעלי חנות בחרתם למכור מוצרים לקהל. בין אם מדובר בכלי בית, במוצרי אפיה, בזרי פרחים, בתכשיטים, או כל דבר אחר, זה המאני טיים שלכם. הזמן שלכם להציג ולחשוף לעולם את המוצרים, רגע לפני שיימכרו ויכניסו לכם כסף לקופה.
בניית קטלוג של המוצרים שלכם זהו אחד השלבים המהנים בזמן בניית חנות אינטרנטית. הרבה בעלי חנויות באתרים מעידים שכך הם מרגישים. יש מספר סיבות שמסבירות את התחושה הזאת:
- בניית חנות באינטרנט דורשת הרבה עיסוק ותכנון טכני. בניית קטלוג עם המוצרים, שכולל תוכן עם מידע על המוצרים ותמחור, זה שלב יותר יצירתי, מגביר הנאה ורגש.
- בניית קטלוג הוא ציון דרך, שלב חגיגי. דמיינו שיש לכם חנות ריקה שעיצבתם וכעת אתם מתחילים למלא אותה במוצרים, להציב אותם על המדפים. אז לאחר עיצוב אתר החנות מה שנשאר זה להעלות את המידע על המוצרים. זה שלב נעים ומשמח.
- בניית הקטלוג היא שלב מתקדם לקראת יציאת החנות שלכם לאוויר העולם. התשתית מוכנה, המוצרים עולים, וזה אומר שבעוד רגע הלקוחות מגיעים ואתם מתקרבים להשגת המטרה העיקרית שלשמה עבדתם על בניית חנות באינטרנט – מכירות והשגת רווחים.
איך לבנות חנות אינטרנטית שמוכרת יותר, עם קטלוג שבו קטגוריות מדויקות
איך לבנות חנות אינטרנטית שקל לאתר בה מוצרים? קטלוג. יצירת קטלוג היא חלק משמעותי וחשוב בתהליך בניית חנות אינטרנטית.
לאורך זמן, יש הרבה יתרונות ליצירת קטלוג. למשל:
לגולשים קל יותר למצוא את המוצרים ולכן הם מבזבזים פחות זמן באתר -> יותר מכירות ופחות עגלות נטושות
לגוגל קל יותר לסרוק את האתר ולסדר את הדפים השונים בתוצאות החיפוש
לכם קל יותר להוסיף מוצרים חדשים
ניתן לקדם מגוון גדול יותר של מילות מפתח
אם אתם רוצים להצליח, חשוב שתלמדו כיצד יוצרים קטלוג נכון ומותאם לאתר, שגם מגדיל את כמות הרכישות והרווחים. במאמר הזה נעניק כמה טיפים חשובים ליצירת קטלוג כזה בזמן תהליך בניית חנות אינטרנטית, עם קטגוריות מובנות ונכונות שמקדמות אתכם למטרה.
טיפ 1: הקפידו על קטגוריות וקטגוריות משנה באיזון נכון
ככל שיש יותר מוצרים כך הקטלוג שלכם הופך להיות חשוב יותר, כדי שהקהל ימצא את המוצרים שהוא מחפש מתוך ים המוצרים באתר. אז למעט מקרים בהם החנות שלכם פונה לקהל יעד מאוד מצומצם, כדאי מאוד להשתמש הן בקטגוריות ראשיות והן בקטגוריות משנה.
לדוגמה, אם יש לכם חנות לכלי נגינה, קטגוריה ראשית יכולה להיות גיטרות וקטגוריה משנית יכולה להיות מיתרים לגיטרות, וקטגוריה משנית אחרת תהיה מפרטים לגיטרות.
מצד שני, מומלץ מאוד שלא לייצר קטגוריות נישתיות מדי, שיש בהן פחות מחמישה מוצרים. למשל, אם יש לכם חנות למוצרי ספורט ואתם מוכרים רק שני סוגים של סיכות לניפוח אוויר, אין טעם לפתוח קטגוריה שלמה לסיכות הללו. במקום זאת, הגיוני יותר לשים את הסיכות ישירות בתוך קטגוריה כמו “אביזרים” או “שונות” בתוך קטגוריה של “כדורי ספורט”.
ועוד עצה חשובה איך לבנות חנות אינטרנטית עם קטלוג וקטגוריות מותאמות – באופן כללי אנחנו ממליצים מאוד, טרם העלאת המוצרים לחנות, לשייך כל מוצר לקטגוריה המתאימה כבר בקובץ האקסל עוד לפני ההעלאה שלו לחנות. הדבר יעזור לכם רבות גם בניהול המשכי של החנות האינטרנטית ככל שזו תגדל.
טיפ 2: שמרו על סדר הגיוני והימנעו משכפול קטגוריות
איך לבנות חנות אינטרנטית שקל למצוא בה מוצרים? יש ליצור סדר הגיוני בתוך הקטגוריות ולהימנע מקטגוריות כפולות. לדוגמה, אם יש לכם חנות לבעלי חיים עם קטגוריה ספציפית לאילוף כלבים בתוך קטגוריה של כלבים, אין טעם לשים בדיוק את אותם מוצרים בתוך קטגוריה של אקססוריז.
תנו קרדיט לגולשים שלכם: אם הם מחפשים מוצרי אילוף, הם כבר יגיעו אליהם. באופן כללי האלגוריתם של גוגל לא מתייחס היטב לכפילות ועשוי להוריד את הדירוג של דפים כפולים.
עם זאת, בזמן בניית חנות אינטרנטית תיתקלו במצבים שונים. למשל, ישנם מצבים שבהם אין ממש ברירה, אלא ליצור כפילות חלקית בקטגוריות. למשל, אם יש לכם בחנות קטגוריה של “מוצרי טיפוח לכלבים” וקטגוריה נוספת של “בריאות הכלב”, ייתכן מאוד שכל המוצרים של בריאות הכלב כבר יהיו בתוך קטגורית “מוצרי טיפוח לכלבים”.
במקרה הזה, ישנו תג מיוחד בשם “קנוניקל” (Canonical) שמאפשר להגדיר עבור גוגל דף משני לעומת דף ראשי. בחלק מהחנויות ניתן להגדיר אותו בנפרד בכל עמוד, וכך אפשר להפנות מקטגוריה “בריאות הכלב” ל”טיפוח לכלבים”. שימו לב שהדבר אומר שגוגל כנראה לא יציג את עמוד “בריאות הכלב” בתוצאות.
תשומת לב לקטגוריות נכונות עם סדר הגיוני ומובנה הוא חלק חשוב בתהליך שבו אתם לומדים איך לבנות חנות אינטרנטית שתשרת אתכם.
שירות בניית אתרים בוורדפרס
שירות בניית אתרים בוורדפרס
הגדרת קטגוריית מטא לאחר בניית חנויות באינטרנט
צעד נוסף בתהליך בניית חנויות באינטרנט הוא לדאוג שימצאו אותן בקלות בגוגל. בניית חנות אינטרנטית צריכה תמיד להיות מלווה במחשבה הזאת של קידום חנות וירטואלית, שלקוח הקצה שלכם ימצא אותה. כיצד למקסם את מציאתה בגוגל? ישנן דרכים גם לכך!
טיפ 3: תמיד בדקו שתגי המטא לגוגל מוגדרים נכון
לכל דף בחנות שלכם, כולל דפי הקטגוריה, יש מספר אלמנטים קבועים שחשובים במיוחד עבור קידום אתרים (SEO). אלו מכונים תגי Meta. אלו קטגוריות שתמיד חשוב לתכנן אותן כבר בזמן בניית חנויות באינטרנט.
Title – שם הקטגוריה כפי שתופיע במנועי החיפוש (שורה אחת).
Meta Description – תיאור קצר של הקטגוריה כפי שתופיע במנועי החיפוש (בערך שתי שורות)
H1 – הכותרת הפנימית הראשית של הדף – בדרך כלל זהה לשם הקטגוריה, או לפחות דומה.
בזמן בניית חנות אינטרנטית רבים משאירים את ה-Title כפי שהוא. בדרך כלל ברירת המחדל היא שם הקטגוריה ולאחר מכן שם האתר. עם זאת, רצוי ליצור כותרת מעט יותר מושכת עם איזה טוויסט שיווקי ואולי גם מילת מפתח נוספת.
לדוגמה, במקום לכתוב “משקפי שמש – Skyline אופטיקה”, אפשר לכתוב משהו כמו “משקפי שמש ממותגות שכולם יסתנוורו מהן – Skyline”. שימו לב שלא שינינו את הצירוף “משקפי שמש” מכיוון שזו עדיין שם הקטגוריה ומילת המפתח שהכי חשובה לנו עבור גוגל.
ה-Meta Description פחות חשוב מבחינת הדירוג, אבל זוהי בדיוק ההזדמנות שלכם לכתוב משפט עם טוויסט שיווקי שיזמין את הגולשים פנימה. ללא משפט עם תוכן שיווקי שמושך את העין, גם עמוד שמופיע במקום הראשון או השני בגוגל לא בהכרח יקבל את כל הכניסות שהוא יכול. בניית חנויות באינטרנט מחייבת לתת תשומת לב לתגים מושכים ומיוחדים.
לכן הגדירו לכל עמוד Meta Description ייחודי משלו! אל תשאירו את השדה הזה ריק או כתוב בצורה טכנית ויבשה. אם נחזור לדוגמה של משקפי השמש, אפשר לכתוב משהו כמו “משקפי שמש אופנתיות מהחברות המובילות פראדה, אוקלי, רייבן ועוד! מחירים ללא תחרות ישירות מהיבואן לצרכן”.
ועוד דוגמא עבור כל מי שעוסק בתחום של בניית חנות אינטרנטית – “היכנסו ללינק ותראו משקפי שמש” הוא משפט שפחות מושך גולשים להיכנס לדף, לעומת “מבחר דגמי משקפי שמש מיוחדים ונוצצים שכולם מסתכלים עליהם, כמו של הכוכבים הגדולים בעולם”.
הנה דוגמה נוספת לקטגוריה בשם “בושם לנשים”:
בדוגמה הזאת, משפטים כמו אלה שנכתבו לאתר הבשמים, הם משפטים שמושכים את הקורא להיכנס לאתר, ובהחלט כדאי לקבל מהם השראה אם אתם בתהליך של בניית חנות אינטרנטית או עוסקים בתחום של בניית חנויות באינטרנט.
איך לבנות חנות באינטרנט – הטריק שמביא גולשים ישירות לעמודי הקטגוריה של המוצר
כחלק מלימוד הנושא איך לבנות חנות באינטרנט ניתן להבין שיש הרבה מאוד טריקים וסודות, גם כאלה שנראים קטנים לכאורה, שיכולים להקפיץ משמעותית את הגעתם של הגולשים לאתר שלכם. חלקם מאוד פשוטים ומומלצים ליישום בזמן בניית חנות אינטרנטית.
אנחנו מדברים ללא הרף על גוגל, כי משם מגיעים הרבה מאוד מהקונים הפוטנציאליים. אז הנה טיפ שיעזור להביא יותר מהם לאתר.
טיפ 4: הוסיפו טקסט גם לעמודי הקטגוריה עצמם
הנה דרך נוספת שעוזרת לכם עם המשימה איך לבנות חנות באינטרנט שזוכה ליותר חשיפה.
בוודאי יצא לכם לראות חנויות שבהן יש טקסט קצר של כמה שורות בעמודי הקטגוריה עצמם, ויכול להיות ששאלתם את עצמכם למה בכלל צריך אותו. התשובה היא שוב, בשביל גוגל: גם אם יש לכם בעמוד עשרות מוצרים שונים, השמות שלהם בלבד לא תמיד מספיקים כדי ליצור רצף של משפטים שיסמנו לגוגל שמדובר בעמוד רלוונטי.
לכן בזמן בניית חנות אינטרנטית עדיף תמיד להוסיף פסקה קטנה של לפחות 100 או 150 מילים בדף הקטגוריה מעל המוצרים.
אם יש לכם חנות פארם לדוגמה, אז אתם יכולים פשוט ליצור קטגוריה של בשמים, או אפילו בשמים לנשים. אם אתם רוצים לחזק את מציאת הקטגוריה בגוגל פשוט תדאגו לעבות את דף הקטגוריה עם הטקסט הכללי שהמלצנו עליו.
למשל: “בחנות שלנו תוכלו למצוא מבחר בשמים לנשים לפי טעמכן. תוכלי לבחור מה את מעדיפה: בשמים בריחות מתוקים, חריפים, פירותיים, ועוד. בחרנו את הבשמים הכי מצליחים בעולם של המותגים הכי אהובים. יש לנו בשמים מרוכזים יותר – או דה פרפיום, וגם ניחוחות בריכוז קליל יותר – או דה טואלט. הבשמים לנשים מוצעים במבחר גדלים – 30 מ”ל, 50 מ”ל ו-100 מ”ל. בחרי את הגודל שאת מעדיפה”.
אם עשיתם זאת, יישמתם כאן טיפ שעוזר לכם בשני מישורים לשאלת העל שלכם – איך לבנות חנות באינטרנט עם יותר חשיפה. מלבד העובדה שיש בפסקה הזאת משהו חם שמדבר לגולשת שנכנסת לחנות לרכוש, התוכן הכתוב גם מדבר לגוגל. הוא נותן מידע שכאן זהו עמוד חשוב שמדבר על בשמים, ואפילו יותר ממוקד מכך – בשמים לנשים.
לפעמים כתיבת הטקסט יכולה להפריע לעיצוב דף הקטגוריה, או פוגמת במראה. אם זה כך, אפשר גם לכתוב את המידע באותו דף קטגוריה, מתחת למוצרים. זכרו, המטרה היא פשוטה – גוגל.
לפעמים בזמן בניית חנות אינטרנטית תיתקלו במצב שאין אפשרות לשלב טקסט בדף הקטגוריה. במידה והפלטפורמה שלכם לא מאפשרת זאת, צרו דף קטגוריה מעט שונה בבלוג של החנות. לדוגמה “עשרת הטלוויזיות המומלצות בשוק 2022”. מהדף הזה קשרו אל מוצרים שונים בתוך הקטגוריה של הטלוויזיות, וגם אל הקטגוריה עצמה.
זהו טיפ קטן, אך קל ליישום וחשוב, שיעזור לכם עם השאלה איך לבנות חנות באינטרנט שזוכה לחשיפה גבוהה.
איך בונים חנות אינטרנטית תוך חשיבה איך להקל על הגולש
איך בונים חנות אינטרנטית שתהיה נוחה לעין הגולש ולהבנה היכן הוא ממוקם באתר?
שני הטיפים הבאים יסייעו לכם בתהליך בניית חנות אינטרנטית.
טיפ 5: שמרו על אחידות ויזואלית
כבר דיברנו על לוגיקה מבחינת הסדר של הקטגוריות, אבל גם לאופן בו נראות הקטגוריות מהבחינה הוויזואלית יש השפעה מכרעת על החוויה של הגולש. זאת בהנחה שיש עמוד שער לכל הקטגוריות או קטגוריות משנה, והניווט לא נעשה רק באמצעות תפריטים.
למשל, אם לכל קטגוריה יש תמונת שער גדולה, דאגו לכך שהן יהיו באותו גודל ושהתמונות עצמן יהיו באותו סגנון.
הדבר נכון גם לגבי המוצרים עצמם. למשל, אל תערבבו בין תמונות של דוגמנים ודוגמניות לבין תמונות שבהם הבגד עצמו מצולם ב-Close Up. תבחרו – או זה או זה.
במידה ואתם בוחרים טקסט בקטגוריות, וודאו כי הפונט אחיד.
כך למשל זה נראה בעמוד הבית של “מגה ספורט”:
התמונות אחידות בגודלן, דומות בסגנונן, הפונט זהה. הן בהחלט מלמדות איך בונים חנות אינטרנטית בעלת מראה נוח לעין ואחיד.
טיפ 6: סמנו לגולש איפה הוא נמצא באמצעות פירורי לחם
פירורי לחם מושג שחשוב שתכירו כשאתם לומדים איך בונים חנות אינטרנטית. הפירורים הם תיאור קצר של המקום בו נמצא הגולש בתוך האתר, אשר בדרך כלל מופיע ישירות מעל הכותרת של העמוד הנוכחי. לדוגמה, אם גולש נכנס לקטגוריית “רהיטים לבית”, השורה של פירורי הלחם תיראה פחות או יותר כך:
עמוד הבית > רהיטים לבית.
פירורי הלחם שדואגים להם בזמן בניית חנות אינטרנטית לא רק עוזרים לגולשים שנוחתים לדף מסוים ישר מגוגל להבין איפה הם נמצאים, אלא גם מוצגים בתוצאות החיפוש עצמן בתנאי שהם מוגדרים כמו שצריך בקוד. רוב הפלטפורמות המודרניות תומכות בהצגה של פירורי לחם למרות שלעיתים יש להפעיל את הפונקציה הזו.
כך זה נראה באתר של KSP בתוצאות החיפוש של גוגל:
ומה בעצם אנו לומדים מהפירורים שבתמונה, וטוב להכיר בתהליך בניית חנות אינטרנטית? ניתן לראות שזהו האתר של KSP, קטגוריית טאבלטים, טאבלטים של לנובו. זה מיפוי לגולש שמאוד עוזר וחשוב להכיר אותו כשלומדים איך בונים חנות אינטרנטית.
בניית חנות אינטרנטית – מחיר השירות חשוב, אבל העבודה והתוצאה חשובה יותר
מחפשים שירותי בניית חנות אינטרנטית? מחיר השירות בוודאי חשוב לכם. אבל קחו בחשבון שיותר חשוב לדעת שאתם מקבלים מוצר טוב ואיכותי – בניית חנות אינטרנטית שעובדת טוב, רווחית ומצליחה.
אחרי שסקרנו את מה שחשוב לדעת ולהכיר כשבונים חנות אינטרנט, והענקנו מספר טיפים חשובים, להלן כמה נקודות לסיכום נושא בניית חנות אינטרנטית:
- אזנו בין מספר הקטגוריות הראשיות לאלו של קטגוריות המשנה ואל תפתחו קטגוריות עם מספר מצומצם של מוצרים
- שמרו על סדר לוגי בתוך הקטגוריות והימנעו משכפול של קטגוריות (למעט מקרים שבהם הגולשים לא בהכרח ימצאו את מה שהם צריכים)
- הקפידו על שילוב תגי מטא ייחודים בכל עמוד קטגוריה
- שלבו טקסט בעמוד הקטגוריה או צרו פוסט בבלוג שמפנה אליה
- שימו לב שכל הקטגוריות שלכם מעוצבות באותו אופן (תמונות, פונטים)
- וודאו שהפונקציה של פירורי הלחם פועלת
אתם ניצבים בפני בניית חנות אינטרנטית? העלות חשובה לכם וכבר חיפשתם “בניית חנות אינטרנטית מחיר“?
זה טוב שתכירו את טווחי המחירים לשירות שאתם מחפשים, אבל יותר מכך – חשוב שתתעמקו בלהכיר את החברה שמציעה את השירות כדי שתקבלו את התוצאה הכי טובה. רצוי שתחברו בחברה שמתמחה לא רק בבניית אתרים אלא חברה שמומחית בבנייה, קידום אתרים ושיווק באינטרנט.
אנחנו במרקורי מאפיינים ובונים חנויות אינטרנטיות חכמות, שמתאימות הן למוצרים והן לשירותים, גם אם יש לכם יותר מקהל יעד אחד. יחד איתכם אנחנו דואגים להפוך את החנות לכלי שיווק ומכירה עוצמתי עם קהל שחוזר לקנות שוב ושוב, בזכות הידע והניסיון שלנו, והכול תוך כתיבת תוכן שיווקי מותאם.
יש כמה דברים שחשוב לברר כשאתם מחפשים חברה בתחום בניית חנות אינטרנטית: מחיר, ניסיון, ידע, פירוט מה כולל השירות, דוגמאות, המלצות. כל אלו יחד יעזרו לכם לגבש את ההחלטה הטובה ביותר עבורכם, ולבחור את החברה שתקים לכם אתר מכירתי מצליח.
יש לכם חנות וירטואלית או שאתם מתכננים בנייה של חנות כזאת? תוכלו ללמוד על עוד דרכים כיצד להגדיל את המכירות רק בזכות הטיפול בקטגוריות שבאתר. רוצים דעת יותר? נשמח לספק לכם את כל המידע הדרוש כדי שתהיה לכם חוויה מושלמת של בניית חנות אינטרנטית.
מתמחים באפיון, עיצוב והקמה של אתרי סחר עם נסיון של למעלה מ-12 שנה