דף הבית » בלוג » הקמת אתרים » כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט – DIY
כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט – DIY
אלה הצעדים החשובים שעלינו להכיר בעת כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט. כך נעשה זאת נכון
תוכן לאתר אינטרנט הוא חלק שדורש חשיבה והשקעה
כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט זה חלק הכרחי הקשור לתפעול האתר שלנו, כי כתיבת תוכן לאתר אינטרנט בעצם עוזרת להציג את עצמנו, המוצרים והשירותים שלנו לקהל.
שיווק הוא מהכלים הכי חשובים בכל בית עסק וחברה שרוצים למכור, ושיווק צריך לעשות טוב. אחת מן השיטות לשווק את החברה והעסק היא באמצעות כתיבה ויצירת עניין אצל הלקוחות.
התוכן השיווקי הכתוב שתיצרו יופיע בבמות החשיפה השונות שיש לחברה שלכם, לפעמים באחת הבמות או בשילוב בכמה יחד – אם זה בהודעות וואטסאפ, אם בדיוור במייל, אם בפוסטים בפייסבוק ואינסטגרם, וכמובן באתר האינטרנט שלכם, שבו גם יש תוכן כללי מחולק לקטגוריות, וגם בלוג שבו אתם יכולים לפרוש תכני מידע חופשי כאוות נפשכם – כמובן כזה שיתמקד בתחום בו עוסקת החברה שלכם.
לא משנה מהי הבמה, אם זה תוכן לאתר אינטרנט או לרשתות החברתיות, בכל מקום אליו הלקוחות שלכם מגיעים הכתיבה תעזור לכם למשוך לקוחות אליכם. יש הרבה סוגי כתיבה, סגנונות כתיבה, ודרכים לכתוב. אנחנו נדבר על מה שחשוב ותופס בכל מקרה, בכל תוכן שנכתוב.
למשל, בכל כתיבה שנוציא לפועל, כאשר אנחנו רוצים למשוך לקוחות, אנחנו רוצים לייצר להם ערך מסוים, גם אם לא יקנו מוצרים ממש. ולמה? כי כאשר הלקוחות או הקוראים מקבלים תוכן עם מידע רב ערך הם לא יאבדו עניין מהר, ואף יגלו עניין תמידי לקרוא את התכנים שלנו. בתחום של כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט זה אחד הדברים החשובים ביותר, כי אנחנו רוצים שהקוראים והלקוחות יתמקמו באתר שלנו, קרוב לחנות.
אם אנחנו רוצים שהתוכן שלנו לאינטרנט יצליח, כלומר שמאמרים או פוסטים שכתבנו ייחשפו לקהל רחב ככל האפשר, לכמה שיותר אנשים, עלינו ליצור עניין, לתת מידע וערך עם תוכן שהוא מעבר לפרסום ישיר.
דגש חשוב במיוחד כאשר מדובר על תוכן לאתר אינטרנט, ובוודאי תוכן שיווקי – הכתיבה שלנו צריכה להיות קשורה לתחום החברה שלנו, למה שאנחנו רוצים לפרסם בסופו של דבר, אבל רוב הזמן אנחנו לא אמורים לפרסם מוצר ספציפי, אלא פשוט לגרום לקוראים להיות סקרנים, להתעניין, ואפילו לרצות לשתף אחרים. ושכאמור הכל יהיה בתחום עיסוקנו.
איך עושים זאת וכותבים תוכן שיווקי לאתר האינטרנט שעושה את העבודה? ישנם ארבעה צעדים שכדאי להקפיד עליהם על מנת שהמאמר שנכתוב ימשוך את הלקוחות שאנחנו רוצים:
- הכנות לקראת הכתיבה.
- טיוטה ראשונית.
- עריכת הטיוטה.
- בדיקה אחרונה לפני פרסום.
לאחר יישום ארבעת הצעדים הללו אנחנו יכולים לצאת לדרך, ללחוץ “SEND” לפרסם ולסמן לעצמנו: תוכן לאתר אינטרנט – בוצע.
כתיבת תוכן לאתרי אינטרנט – מתחילים בצעדים הראשונים
למדנו כי כתיבת תוכן לאתרי אינטרנט בעצם דורשת תכנון וארגון מראש. כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט זהו צעד שיש מטרה מאחוריו, ולכן אנחנו לא שולפים וכותבים סתם ככה כלאחר יד. אם נכתוב מבלי לתכנן, ייתכן שייצא לנו תוכן שכתוב טוב, אבל לא בטוח שהוא יצליח להוביל את הקוראים להמשיך להתעניין בנו או לרכוש מאיתנו.
לשם כך עלינו לפעול לפי צעדים שעובדים ומצליחים, בהם משתמשים המשווקים הגדולים, וכך נוכל להגדיל את הסיכויים לכך שגם אנחנו נצליח. דיברנו על ארבעת הצעדים ונתחיל לפרט לגבי כל אחד מהם.
הצעד הראשון הוא הכנות לקראת הכתיבה. ההכנות כוללות מספר שלבים:
מחקר
לפני שאנחנו כותבים חשוב שנדע קצת יותר. אז חשוב שנכיר את הלקוחות שלנו, את המתחרים, ואת השוק בו אנו נמצאים. כתיבת תוכן לאתרי אינטרנט מחייבת זאת כדי שנכתוב תוכן כזה שיגרום להיכנס לאתר. אם לצורך העניין יש לנו חנות טיולים – אז נוכל לטייל, לכתוב על הטיולים שלנו, וקהל חובב טיולים יגיע אלינו לאתר ולבלוג. ואז שם הוא כבר ייחשף לחנות שלנו שיש לה בדיוק את המוצרים הנחוצים להציע לו.
במידה ואנו כותבים לקהל חובבי טיולים, אם כתבנו על טיול בשטח שמצריך שימוש באביזרים מסוימים, הקהל באופן טבעי לאחר הקריאה ירצה להצטייד במוצרים, וכמובן שאם הם כבר שמעו מאיתנו ולמדו מאיתנו, ואם הם כבר בתוך האתר שלנו, נשאר רק שיכנסו לחנות וירכשו.
אבל בואו נדייק גם את זה, בטח כאשר מדובר על כתיבת תוכן לאתרי אינטרנט. אם הציוד שאנו מוכרים מתאים לטיול יומי קליל, אז לא נכתוב על מסע טיפוס ההרים שעשינו על האוורסט. אין לנו ציוד לטיפוס בחנות וגם לא שאר חבלים ואביזרים למסעות כבדים, אז אין לנו טעם “להדליק” את הקהל לרצות להתאבזר במוצרים שאין לנו להציע לו. ויותר מכך, סתם משכנו את קהל הלקוחות הלא נכון בשעה שהקהל שלנו הוא אחר לגמרי.
כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט נעשית מתוך הצורך למשוך את הקהל האידיאלי שלנו אלינו לאתר. איך נמשוך את הקהל שלנו, שמתעניין בטיולים חד יומיים? כן נכתוב על הטיול החביב שעשינו בגינות היפות ברמת הנדיב שבזכרון יעקב, על איך היה לנו בגנים הבהאיים או בסיור במערה מיוחדת. ואז החנות שלנו תציע דברים שמתאימים – ערכת פיקניק חמודה, תיקים וערכות שתיה שמתאימים לטיול קליל, פנס ראש שמתאים לסיור במערה מקומית וכו’.
עוד צעד מחקרי הוא לבדוק מה קורה אצל המתחרים שלנו. תמיד אפשר להציץ על מה הם כותבים, לקבל קצת מושג ותמונת מצב איפה אנחנו עומדים ובמה אנחנו טובים מהם, ואת זה להבליט לקהל הפוטנציאלי היקר שלנו.
בשלב המחקר עבור כתיבת תוכן לאתרי אינטרנט יש עוד דבר חשוב לעשות, כשמדובר בכתיבה שיווקית – מחקר ביטויי מפתח. זהו מחקר שמאתר עבורנו את המילים והביטויים שאותם כותבים בגוגל הלקוחות שמחפשים מוצר או שירות מתחום העיסוק שלנו. חשוב שנכיר את הביטויים כדי שנשלב אותם בכתיבת המאמרים שלנו.
שירות בניית אתרים בוורדפרס
שירות בניית אתרים בוורדפרס
שפת הלקוחות
בעת כתיבת תוכן לאתרי אינטרנט, קודם כל כמובן חשוב שנדע ליטראלי באיזו שפה הלקוחות מדברים – אנגלית? עברית? זה דווקא השלב הקל. השלב הקשה באמת הוא ללמוד לדבר במונחים שלהם ובשפה בה הם משתמשים כשהם מתעניינים בתחום העיסוק שלנו. זה אחד הדברים החשובים כי שימוש בשפה שלהם יעזור טוב יותר להיכנס לראש שלהם.
למשל, מטיילים לא אומרים ‘טיולים ארוכים’, אלא ‘טראקים’. כאשר נשתמש במילה טראקים הם כבר יבינו שאנו מתכוונים לטיולים של מספר ימים ושהם למיטיבי לכת.
במקום לדבר עם סטודנטים על הופעה של הלהקה שלנו לא נגיד ‘בואו לשמוע מוזיקה טובה’, אלא יותר טוב לומר להם: ‘בואו לשכוח לרגע מהמרצים והלימודים’.
כן, כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט דורשת עוד קצת חשיבה. אנחנו צריכים להאכיל את הקהל שלנו בכפית ולהגיד לו מה שהוא רוצה לשמוע, איך הוא מדבר בשפה שלו. זה מייעל את העבודה שלנו כי ככה הקהל יבין אותנו מאוד מהר.
מטרת המאמר
אנחנו יושבים לכתוב, אז יש לנו מטרה מסוימת שאנחנו רוצים להשיג בכתיבה הזאת. מהי המטרה? האם אנחנו רוצים להוביל את הקונים שלנו לקרוא עוד? או אולי לקנות איזה מוצר? אולי המטרה היא שאנשים יכירו את השם שלנו, שניכנס לתודעת הלקוחות? כתיבת תוכן לאתרי אינטרנט מצריכה שנדע מה השורה התחתונה. לאחר הגדרת המטרה נוכל לעבור לשלב הבא.
קריאה לפעולה
כשאנו יודעים מהי המטרה שלנו ולאחר שהגדרנו אותה, אנחנו בעצם יודעים מה אנחנו רוצים שהלקוחות יעשו בתום הקריאה של התוכן שלנו. אחרי שהם קראו את המאמר, האם נרצה שילחצו על הקישור? האם שייכנסו לרשתות החברתיות שלנו ויעקבו אחרינו? האם שישאירו פרטים בטופס? האם שייכנסו לחנות? מה נרצה שהם יעשו אחרי הקריאה משפיע על תוכן הקריאה לפעולה שלנו.
חשוב להיצמד למטרה שלנו בעת הקריאה לפעולה, אבל גם להשאיר את הקהל איתנו. אם הקהל עוד לא מכיר אותנו, אבל מיד בסוף המאמר המעניין שכתבנו נציע מוצר למכירה, הקהל עלול להרגיש מרומה. אותו לא מעניין שכתבנו והשקענו במאמר, אלא הוא עלול להרגיש שזה מאמר שפורסם רק בשביל שהוא ירכוש, וזה יפספס את המטרה. כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט לא צריכה להיות שקופה מדי, אפילו שמדובר בתוכן שהוא שיווקי. הכול נעשה באופן מעודן.
אם אנחנו רוצים שיעקבו אחרינו, אי אפשר סתם לבקש זאת בסוף התוכן שלנו. אנחנו צריכים להביא לקוראים תוכן בעל ערך – מידע מעניין, רעיון מעולה, ואז, בגלל שהם התחברו וחשים שיש כאן מישהו שמביא תוכן טוב עבורם, הם יחליטו ששווה לעקוב אחרינו. זה יסגור להם ולנו את הפינה.
אם אנחנו רוצים לבסס את עצמנו מול הקהל ככותבים שהוא אוהב לקרוא, מתוך מטרה שישוב אלינו לאתר האינטרנט בכל פעם, אז יש לנו את האפשרות לתת להם במה לשאלות שלו ולצרכים שלו. למשל אפשר לפנות ישירות לקוראים – האם יש לכם שאלות? האם יש נושא שתרצו שנכתוב עליו באתר פעם הבאה?
כשעובדים על כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט חשוב ליצור מעגל פורה של תקשורת והמשך עשייה, ויותר מכך – אפילו רעיונות לתוכן הבא. וזה לא דבר של מה בכך עבור כותב שמחפש רעיונות. ובטח רעיונות שמגיעים מהשטח שמשקפים הכי טוב מה הקהל רוצה לדעת ולקרוא.
אז בעוד רגע החלק הראשון, המחקר וההכנות, מאחורינו. זהו החלק הארוך ביותר. הוא דורש לגלוש לאתרים רבים הקשורים לתחום בו אנו עוסקים, לצאת ולהסתובב על מנת להבין את השוק בו אנו רוצים להשתלב, לקרוא הרבה וללמוד את כל מה שנוכל. זהו שלב חשוב שדורש השקעה, אבל כזה שתורם הרבה להמשך.
אחרי שלמדנו את חשיבותה של הכתיבה השיווקית, סיימנו להבין את הצעד הראשון, ההכנה, המחקר, צעד חובה לפני הכתיבה. אליה אנו יכולים לגשת לאחר שהבנו את הקהל שלנו, את המילים החשובות, השפה, ומה המטרה שלנו, השלב הזה מתווה לנו את השלב הבא של כתיבת תוכן לאתרי אינטרנט – הכתיבה עצמה.
ועכשיו… הכתיבה! אז איך ניגשים לכתיבת תוכן לאתר אינטרנט?
בשלב הזה אנחנו כבר אמורים להיות מוכנים להתחיל לכתוב. אז יאללה. יש לנו רעיון. יש לנו כיוון. אנחנו מכירים את הקהל ויודעים מהי מטרת המאמר ואפילו מה תהיה הקריאה לפעולה בסוף.
אז קדימה. חשוב לנו להשקיע כי אנו מדברים על כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט.
שלב הכתיבה מתחיל עם טיוטה ראשונית. כשמה כן היא. בשלב זה נכתוב כל מה שיש לנו לכתוב – כרגע זה לא הזמן לחשוב על הניסוח, איך זה כתוב, או אם אפשר לכתוב יפה יותר. פשוט לכתוב.
נכתוב הכול, כל מה שיש לנו לומר, כל מה שעובר בראש. נשפוך אל הדף (או מסמך ה-WORD) את כל המידע שאנו רוצים לכתוב ולשתף. נשתמש בביטויי המפתח החשובים, ננסה לשלב אותם באופן טבעי במאמרים שאנו כותבים לאתר.
היות וזאת כתיבת תוכן לאתר אינטרנט נשתמש בכל מילות המפתח שניתן לחשוב עליהן, ואפילו נחזור עליהן יותר מפעם אחת, כדי שיגיעו אלינו גולשים דרך גוגל. לרבים מאיתנו זה לא קורה בזמן הכתיבה החופשית. אם נוח לכם יותר לעשות את זה בסוף, לאחר הכתיבה, זה מצוין. פשוט לעבור על התוכן ולשלב את הביטויים במקומות בהם הם יתאימו.
כמה זמן לוקח לכתוב תוכן שיווקי שימכור באתר? צפו בסרטון:
תוך כדי הכתיבה נשאל את עצמנו שאלות – מה יעניין את הלקוח שלי? איך המוצר שלי יכול לעזור לו? מה אני רוצה שהלקוחות יעשו? ופשוט להמשיך לכתוב תוך שאנו מבינים את המסגרת ולא שוכחים לרגע – שיש לנו מוצרים שיכולים לעזור לו. אז שהכתיבה תיקח את זה בחשבון. שאנחנו רוצים לכוון למוצרים. ויחד עם זאת, לא נהיה מכירתיים בצורה אגרסיבית. הרעיון המרכזי יהיה בראשנו וישולב בעדינות בתכנים הנכתבים.
חשוב שהקורא יקרא תוכן שהוא מבין. וגם חשוב שלא יישאר עם הרבה שאלות אחרי הקריאה עם הרגשה שקיבל מידע חלקי ולא מועיל. ננסה בכתיבה שלנו להיות ברורים ככל האפשר. אם מוזכר מוצר בכתיבה שלנו, אז ננסה במהלכה גם לענות על ספקות והתנגדויות שאנחנו מכירים. לא בצורה מכירתית, אלא עדינה.
כדי לחזק את מה שאנחנו כותבים נוכל לשלב סימוכין או דיווחים. אם הכנסנו לדוגמה נתונים סטטיסטיים, יש לציין מהיכן נלקחו. אם מדברים על אתר מסוים, יש לצרף אליו קישור. בהעלאת ציטוט יש לציין מי אמר אותו. אם מדברים על מוצר שלנו, נצרף המלצות עליו מלקוחות שכבר קנו וחוו. זה נכון לגבי כל מיני תכנים, ובטח כתיבת תוכן לאתר אינטרנט.
כל הזמן עלינו לזכור כי המטרה שלנו היא כתיבת תוכן שיווקי. לאתר אינטרנט כתיבת התוכן הזה צריכה להיות בניסוח אישי וישיר. עלינו לזכור להשתמש בשפת הלקוחות, לדבר אליהם ישירות, תוך שמשתמשים בגוף שני, שמרגיש כמו פנייה אישית. העניין שבשפה העברית גוף שני מנוסח כזכר או כנקבה – אתה, את, אתם, אתן. לכן נסו לנסח משפטים שלא מציינים גופים, ועם מילים שפונות לשני המינים. אם אין אפשרות, אז המקובל לפנות בלשון זכר. יוצאים מן הכלל הם תחומים שכל או רוב לקוחותיו נשים. למשל קוסמטיקאית, שמפרסמת בעיקר עבור לקוחות נשים, תכתוב בעיקר בגוף שני ללקוחה אישה – “את סובלת מעור יבש בעונת המעבר?”.
עריכת הטיוטה
אחרי שכתבנו כבר הכל, שפכנו מידע על הכתב, כעת הגיע הזמן להתחיל לערוך את התוכן הכתוב, כי כתיבת תוכן לאתר אינטרנט צריכה להיראות מדויקת ונקיה. נתחיל בקריאה. נעבור על הטיוטה ונתחיל לערוך תיקונים לניסוחים, לסגנון, לכתיב וכו’. לפעמים כשאנחנו כותבים מהר ובשטף אנחנו לא שמים לב וכותבים באופן לא מדויק. קריאת הטיוטה תעזור הן לזהות אי דיוקים והן להתחיל לראות כיצד נראה התוכן מנקודת מבטו של הקורא שלנו.
איחוד תכנים דומים
ייתכן שבזמן הכתיבה לא שמנו לב וחזרנו על מידע ומסרים. במקרה שכזה, נאחד את התכנים הדומים הללו. ניתן לעשות זאת על ידי ריכוזם באזור אחד במאמר, יצירת קישורים ביניהם, וכדומה. ניתן להוריד חלק מסוים במאמר ולהעביר אותו למקום אחר בתוכן הכתוב. צריך לראות שאנו מקפידים על סדר, לא קופצים מנושא לנושא ללא קישור בין החלקים, או חוזרים על נושא בערבוביה בכל מיני מקומות בתוכן. השלב הזה יעזור ליצור רצף במאמר.
לתפוס את הקוראים
כהמשך לסידור המאמר, עלינו לבדוק שהוא נוח לקריאה וימשוך את הקורא עוד ועוד לתוכו. הכותרת צריכה להוביל לפסקה הראשונה, הראשונה לשנייה וכן הלאה. אפשר שנתחיל באיזו שאלה פרובוקטיבית, או ציון עובדה פיקנטית. ננסה לתאר בכותרות את התועלת שיקבל הקורא בעת הקריאה כדי להביאו לקריאת המאמר שלנו. ומשם, להבין כי אנחנו רוצים שכל שורה במאמר תגרום לקורא לרצות לקרוא את השורה הבאה.
להקל על הקוראים
אנחנו רוצים להקל על הקוראים שלנו, כתיבת תוכן לאתר אינטרנט מטרתה להשאיר אותם באתר ככל שניתן. אנחנו יכולים להקל על הקוראים שלנו באמצעים ויזואליים, כמו הדגשה של משפטים חשובים, מסרים משמעותיים וכדומה. ניתן להדגיש על ידי פונט עבה, קו תחתון או הדגשה בצבע שונה. זה עוזר לשמור על ריכוז והבנת העיקר.
ננסה להקפיד שהויזואליות תהיה כזאת שלקורא יהיה קל למצוא את המקום בו עצר, בין אם היה צריך להפסיק את הקריאה, או אם ראשו הפליג במחשבות. העיקר שהוא יידע למצוא את עצמו מחדש ולחזור למאמר.
עוד דרך ויזואלית היא באמצעות חלוקה למקטעים שונים, עם שורות קצרות וארוכות משולבות, קפיצה של שורות בכל מיני מקומות, וכדומה. זה עוזר למצוא אחר כך את המקום בו הקורא נאלץ להפסיק את הקריאה.
חידוד המסר העיקרי
למאמר שלנו יש מטרה מסוימת, נכון? כי לא מדובר רק בנושא של כתיבת תוכן לאתר אינטרנט. יש כאן יותר מזה – כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט. זה הזמן לוודא שהכתוב ברור, שהמסר עובר, ובאותה מידה לוודא שהקורא לא מקבל על המסר רושם שלילי, ולא מרגיש שאנו “דוחפים” לו משהו. יש להכניס את המסר בנקודות מפתח, לפעמים רק לקראת הסוף, אך לא יותר מידי פעמים. אנחנו לא רוצים שהקורא יאבד עניין כי הגזמנו יותר מדי.
לקחת כותבים או לכתוב בעצמנו? תוכן לאתרים – מחיר שנשלם בכסף או בזמן
כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט הכרחית וחשובה כדי שהחברה שלנו תמכור. ייתכן שנרצה לקחת איש מקצוע לנושא של תוכן לאתרים. מחיר השירות תלוי בהרבה גורמים, ובעיקר בסוג התוכן וברמת הקושי. האם זהו תוכן קליל לכתיבה או כזה שדורש מחקר עומק.
אם בחרנו לכתוב בעצמנו את התוכן עבור החברה או העסק, כי החלטנו שבנושא של תוכן לאתרים מחיר השירות פחות מתאים לנו, כעת אנחנו בשלב האחרון של הכתיבה. אחרי שתכננו, כתבנו וערכנו, הצעד האחרון בכתיבת תוכן לאתר שלנו הוא בדיקה אחרונה לפני פרסום.
כבר עברנו על המאמר שכתבנו, הוא נראה לנו מוכן, ומרגיש לנו שזה הזמן לפרסם אותו. אנחנו מתכננים תיכף להעלות. אז רגע. זה הזמן לעצור.
בשלב הזה ניקח הפסקה. ננקה את הראש. נכין לנו כוס קפה. נתעסק במשהו אחר. כל דבר שיגרום לנו לקחת לרגע מרחק מהתוכן שכתבנו.
במקרה שבחרנו לכתוב לעצמנו תוכן לאתרים, מחיר לא נלקח בחשבון, כי אין כאן עלות עבודה. אבל צריך לזכור שנדרש מחיר של השקעת זמן. ייתכן שבגלל שאיננו כותבים מקצועיים זה ייקח לא מעט כי אנו רוצים לוודא שכתבנו היטב וטוב.
ובזמן הזה, שאנחנו בהפוגה, ננסה לתת למישהו נוסף לקרוא את אשר כתבנו. רצוי מישהו קרוב, אבל לא בהכרח מהתחום שלנו. כדי לראות אם זה מאמר תוכן שמובן לכל, שהרי זו המטרה של כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט.
כאשר הקורא המתנדב שלנו סיים לקרוא, ואנחנו חוזרים רעננים יותר לאחר שלב הכתיבה שבו לבטח השקענו הרבה, ואחריה ההפסקה הקצרה, נשב עימו, נקרא שוב את המאמר, ונעבור על נקודות חשובות, אותן נשאל לעצמנו:
- האם המאמר פשוט וקל לקריאה?
- האם הדגשנו מילים חשובות? אולי נדגיש עוד קצת? או שנוריד הדגשים מיותרים?
- האם הקריאה נוחה לנו ויזואלית?
- האם המסר באמת ברור והוא עובר הלאה? אם לא, נחדד אותו עוד קצת. נכניס ונשלב אותו במאמר במקומות רלוונטיים.
זהו, אחרי שעברנו על הכול והמאמר נראה טוב, הגיע הזמן. עכשיו אפשר לומר שבאמת סיימנו. המאמר שלנו מוכן לפרסום ואנו יכולים להיות בטוחים שהמסר שרצינו להעביר, עבר.
התוכן המופיע באתר שלנו הוא בעל חשיבות עצומה ולכן כתיבת תוכן לאתר שלנו היא נושא שיש להתייחס אליו ברצינות. אם יש לנו את היכולות אנו נעשה זאת, נכתוב את המאמרים ונדאג שיהיו איכותיים ומקצועיים. גם אם איננו כותבים מקצועיים אין סיבה לחשוש. הכתיבה והתוכן ישתפרו עם הזמן.
אז אנחנו יכולים לעשות זאת בעצמנו ולכתוב את התוכן שישווק את אתר האינטרנט שלנו. במידה ואיננו יכולים, פנויים או רוצים לכתוב את התוכן לאתר שלנו, מומלץ לקחת שירותי כתיבה של תוכן לאתרים. מחיר השירות ישתלם במקרה כזה, כי עם תוכן טוב נוכל לעוף רחוק עם העסק או החברה שלנו. זו התוצאה הישירה של הקפדה על כתיבת תוכן שיווקי לאתר אינטרנט.
מתמחים באפיון, עיצוב והקמה של אתרי סחר עם נסיון של למעלה מ-12 שנה